ã AMASKA VERZEKERINGEN B.V.
Alles online sluiten zonder tussenkomst van een tussenpersoon
Hallo,

Ik ben Rob uw digitale adviseur en ik geloof in het volgende.

U kunt de simpele verzekeringen  best zelf vergelijken en afsluiten. U heeft geen adviseur nodig die bij u op bezoek  komt en in een kopje koffie komt roeren en dan veel te dure en onnodige verzekeringen aanbiedt. Of u laat sparen in polissen waarbij 60% van uw inleg aan kosten verloren gaat.

Nee, die adviseur gaat verdwijnen.

Vandaar dat ik verschijn ik beschikbaar ben op ieder moment da u het wil en uitkomt en omdat ik niet naar u hoef te komen om simpele verzekeringsproducten te vergelijken kan ik heel goedkoop werken. En dat is voor u en mij een voordeel.

Zo heb ik voor de autoverzekering ruim 20 verzekeraars, waar onder ook de rechtstreekse maatschappijen als OHRA, op een rijtje gezet. Met het selecteren van deze maatschappijen heb ik de voordeligste premie op een rijtje gezet met de maatschapijnamen en de voorwaarden erbij.


Nou succes met vergelijken en afsluiten. En als u vragen heeft bel of e-mail me maar. En nog één vraagje. Als u tevreden bent of onder de indruk van de lage premies vertel het uw vrienden en kennissen zodat we samen een succes van deze site kunnen maken.

Met vriendelijke groeten, Rob

Info 0206793333
Rob uw
digitale adviseur